Salons

Uitnodiging salon ‘De Energetica van Europa’ olv Peter Merry & Hans Andeweg

Venue

Venwoude

Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche

Lage Vuursche, UT, NL, 3749 AN

De Energetica van Europa

Met de vraag of er zinvolle interventies gemaakt zouden kunnen worden, hebben Hans Andeweg, Rijk Bols en anderen die betrokken zijn bij Center for ECOintention de afgelopen 20 jaar het energielichaam van Europa verkend.

We hebben op afstand gewerkt met kaarten en hebben ook bepaalde plekken bezocht.

Op de Salon zullen we over dit werk vertellen, je de gelegenheid geven de verschillende energieën zelf te voelen en kijken hoe deze vorm van research een bredere basis zou kunnen krijgen.

Peter en Hans hebben dit werk onlangs gepresenteerd op de Integral European Conference in Hongarije. Daar is een aantal interessante ontwikkelingen uit gekomen.

Kom en hoor er alles over – en ervaar het zelf!


Aanmelden

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze salon. Je kunt je aanmelden door op de groene ‘JA’ button te klikken, je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding. Aanmelden is belangrijk, ook als je niet mee-eet. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zoeken we een passende ruimte. Op de dag van de salon krijg je per mail te weten in welke ruimte de salon plaatsvindt. Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Leidje: 06 21242255.


Samen eten

Venwoude biedt de bezoekers van de salon de gelegenheid om mee te eten. De vegetarische maaltijden worden bereid met volwaardige producten en verse groenten uit de streek en van het seizoen. Venwoude berekent € 13,50 p.p. (contant en graag gepast daar aan de CHE Salonhost te voldoen) en het wordt op prijs gesteld wanneer we even helpen opruimen.

Voor een goede planning van de keuken en de inkopen geven we het aantal eters op vrijdagochtend door. Je kunt je voor het eten aanmelden door – uiterlijk donderdag 25 augustus vóór 20.00 uur – een mail te sturen naar leidje@humanemergence.nl


Salons 2016

  • 12 september 2016 – Pieter de Vries – Value Match
  • 26 september 2016 – Onderwerp volgt nog
  • 10 oktober 2016 – Tom Christensen – Exploring 2nd tier consciousness
  • 24 oktober 2016 – Saskia Teppema – Additional healing
  • 7 november 2016 – Onderwerp volgt nog
  • 21 november 2016 – Onderwerp volgt nog
  • Dinsdag 6 december 2016 – Anouk Brack – Intergal warriorship, het belichamen van kracht en presence
  • 19 december 2016 – Onderwerp volgt nog.

Bijdrage

We bieden deze salons aan vanuit de “purpose en principles” van het CHE en om dat in de toekomst blijvend mogelijk te kunnen maken, vragen we van jullie een financiële bijdrage vanaf € 7,50.

 En ook mogelijk, word donateur!

Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. En het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het willen vergoeden van de tijd die gaat in het maken van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE. Met een automatische overschrijving van tenminste € 20,– per maand maak je ons werk mede mogelijk. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen.

 Je kunt je als donateur aanmelden door een email te sturen aan leidje@humanemergence.nl  en/of direct een eenmalige donatie of maandbedrag over te maken op IBAN rekeningnummer NL51 TRIO 0212 4791 72 t.n.v. Stichting Center for Human Emergence te Amsterdam. Overigens zijn losse bijdragen ook zeer welkom.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze salon.

We hopen dat je komt!

Met vriendelijke groet,

Peter Merry, Hans Andeweg & Leidje Witte

Meer salons

Kalender