Wat wil jij?

Wij zijn benieuwd waar jij mee bezig bent. Waar loop je warm voor, wat is jouw passie, waar wil je je voor inzetten? Als onze intentie en uitgangspunten resoneren met wat en hoe jij wilt zijn, is er ongetwijfeld een plek voor jou bij het CHE!

Je kunt meedoen aan salons, een constellatie of een project of zelf iets starten om jouw idee in de wereld te zetten. Wil je iets vragen of heb je een idee? Stuur een mailtje naar info@humanemergence.nl. Ook kun je een rol vervullen binnen de organisatie. Op dit moment hebben we o.a. de volgende vacatures:

  • Salon host. De taken van een salon host bestaan uit: 1. Hosten van CHE salons vanuit een integrale benadering 2. Jaarprogramma mee voorbereiden en 3. Sprekers op de kaart zetten, uitnodigen en helpen voorbereiden van hun inbreng. Hiervoor ontvang je een training CHE hosting, een SDi test, een gesprek nav de uitslag van je test en je maakt onderdeel uit van het team. Wij vragen dat je vertrouwd bent met het integrale gedachtegoed en een kleine bijdrage voor training, SDi test en interview. Het CHE betaalt alle overige kosten.
  • Verder willen we de inhoud van salons graag beschikbaar maken voor een groter publiek, door middel van artikelen en podcasts. Hiervoor zoeken we mensen die transcripts willen schrijven, aan de hand van audio opnames, deze transcripts willen omzetten in een artikel of podcast.
  • Social media en website beheerder. De nadruk ligt op het actueel houden van de website en nieuws verder verspreiden via Facebook, LinkedIn en Twitter.
  • Stuur een mailtje naar info@humanemergence.nl als je interesse hebt voor deze of andere vrijwilligersrollen binnen het CHE.

In contact blijven?
Je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief en voor de uitnodigingen voor salons en andere activiteiten. Aanmelden doe je hier .