Salons

Salon Integraal Leiderschap

Details
Date:

september 15

Time:

07:15 pm - 09:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-salon-integraal-leiderschap-169458959309
Organizer

CHE NL

Website: https://www.eventbrite.nl/o/che-nl-9990712848
Salon over Integraal Leiderschap met Domi Lambregts en Leida Schuringa

Graag nodigen wij je uit voor een nieuwe salon! Na een lange radiostilte is het CHE weer terug in de ether. Op 15 september om 19.15 uur heten we je van harte welkom bij de start van een nieuwe serie salons. Vooralsnog online, maar ook weer zo snel mogelijk fysiek. In deze serie salons onderzoeken we het thema Integraal Leiderschap.

In deze eerste salon zullen Domi en Leida vanuit hun rol als bestuurslid van het CHE een kort overzicht geven van de ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Er is veel gebeurd en we willen jullie vertellen waar we nu staan en waar we naar toe gaan.

Als eerste is er een nieuwe purpose: het ontwikkelen van Geel/Integraal leiderschap ten behoeve van maatschappelijke vernieuwing. Dat Integrale leiderschap willen we dit seizoen nader gaan onderzoeken. Het liefst ook samen met jullie. Op de website staat een omschrijving hoe wij tegen Integraal Leiderschap aan kijken (zie www.humanemergence.nl). De belangrijkste elementen zijn: Grow-up, Wake-up, Screw-up, Clean-up en Show-up. Wij zullen vertellen waarom we dat belangrijk vinden in de huidige wereld en ook hoe dat vorm krijgt in ons eigen leven.

Na de inleiding van Leida en Domi worden jullie uitgenodigd om in kleine break-out groepen je eigen ervaringen met het ontwikkelen van Integraal Leiderschap te delen, ook gebruik makend van deze vijf elementen. We horen de belangrijkste high lights uit deze groepjes en eindigen deze keer met een check-out.

In de vervolg-salons komen andere gasten aan het woord die hun inzichten op een bepaald maatschappelijk terrein en ook hun persoonlijke ontwikkeling als Integraal leider met ons zullen delen. Mensen met wie we nu contact hebben zijn o.a. Eva Rovers (auteur en actief op het terrein van klimaat en milieu), Josine van der Brug (kan-wel-jurist en oprichter van o.a. de Dataverbinders en de We4U-app) en Leonie van der Steen (verduurzaming in de bouw en social enterprise). Mocht jezelf een suggestie hebben voor een gast, stuur dan een mailtje naar info@humanemergence.nl.

Voorlopig zullen de salons eens per maand plaats vinden. Van iedere salon wordt een opname gemaakt die wordt uitgewerkt naar een kort artikel, een infographic of een podcast. Die kun je dan weer terug vinden op de website.

Hartelijke groeten, namens de programmacommissie CHE-NL:

Domi Lambregts, Hans Mertens, Irene Nooren en Leida Schuringa

AANMELDEN

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze Salon. Je kunt je aanmelden door op de groene EventBrite link te klikken. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding. Woensdagmiddag 15 september wordt de zoom-link naar je gemaild.

Op de website www.humanemergence.nl vind je meer informatie over het CHE en kun je je ook aanmelden voor de mailinglist als je daar nog niet op staat.

Meer salons

Kalender