Salons 2012

In 2012 hebben we in samenwerking met vele gastsprekers 19 salons verzorgd. Diana zorgt er iedere keer weer voor dat de 500 belangstellenden hun uitnodigingen via de mail binnenkrijgen en zich bij haar kunnen aanmelden. De salons zijn afgelopen jaar goed bezocht: gemiddeld waren er 20 personen, en er zijn ook steeds nieuwe mensen die daar kennismaken met het CHE. Daar zijn we blij mee want dat is een van onze doelstellingen.

Klappers in bezoekersaantallen waren Reinier Bosman over Presence (meer dan 45 deelnemers) en Ton van der Kroon over Heilige plaatsen (53 bezoekers).

De salons hadden een grote variatie in onderwerpen. Een aantal ging over persoonlijk leiderschap, bijvoorbeeld Gertjan Broekman en Anne Marie Voorhoeve over Spirituele intelligentie of die van Paula van Lammeren over De discipline van het geluk. Spiral Dynamics was het onderwerp in de salons van Marcel van Marrewijk over de Cubrix, en die over de relatie tussen paarse en turkooise waardensysteem (Peter Merry, Marinet Ritz en Edwin Holwerda). Er zijn ook bijeenkomsten geweest waarin energetisch werken centraal stond. Bijvoorbeeld de salon over Energetisch landschap door Yvonne Feijen en Romaine Kunst en die van Peter Merry en Lisette Schuitemaker: Co-creatie met het leven zelf.

Naast ‘grote sprekers’ (Lisette Thooft over Seksuele evolutie en Kees Zoeteman in gesprek over Hoe de mens de liefde kan bevrijden) hebben we ook salons gehad over onderwerpen die erg persoonlijk zijn zoals de prachtige intieme bijeenkomst over Ongewenste kinderloosheid met Odile van Eck.

De salonhosts hebben met plezier gewerkt aan dit programma en we hebben ook voor dit jaar weer veel inspiratie. We gaan nauwer samenwerken met de andere Souls in roles van het CHE, je zult hen in de komende tijd ook ontmoeten in de rol van ‘gasthost’.

We willen iedereen die co-creërend heeft bijgedragen aan een mooi salonjaar heel erg hartelijk bedanken.

Klik hier voor het lopende salonprogramma van dit seizoen.