You are currently viewing CHE salon 9 maart (live!!)

CHE salon 9 maart (live!!)

How to move a system (in de agrarische sector), met Floor de Ruiter

Hoe open ben ik echt? Dat is wat onze gast Floor de Ruiter bezig houdt in zijn werk. Waarom geeft een gesprek met 25 boeren energie en ontstaat regelmatig een mooi gesprek over de toekomst van het boerenbestaan, terwijl gesprekken bij gedeputeerden, bankdirecteuren en LTO bestuurders regelmatig moeizamer verlopen? En dat terwijl je al deze actoren nodig hebt om de grote opgave waar de agrarische sector voor staat aan te pakken.

In deze CHE-Salon op 9 maart in Centrum de Roos in Amsterdam gaan we daarover met elkaar in gesprek. Welke rol speelt het wij-zij denken hierin? Hoe ga je als integraal leider volledig open een gesprek aan? Wat kom daarbij in je zelf tegen? Wat is je houding ten opzichte van verschillende leiderschapsstijlen? Hoe ga je om met het wij-zij denken in jezelf? En wat heb je dan te doen om het hele (landbouw)systeem een stap verder te brengen?

Het belooft een inspirerende en verdiepende salon te worden. Je bent van harte welkom woensdagavond. Meld je daarvoor aan via https://www.eventbrite.nl/e/280356823807

Een reactie achterlaten