Twee Salons: Teresa Collins en Lenne Gieles

Uitnodiging voor 2 salons op maandag 18 juni 2012:

1. On Living in Mastery and Wisdom University
o.l.v. Teresa Collins
van 15.00 tot 17.30 uur.
Locatie: Centrum Venwoude, Vuurse Steeg 1, Lage Vuursche

2. THUIS; een ervaringsgerichte salon over leven vanuit je oorsprong
o.l.v. Lenne Gieles
van 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Centrum Venwoude, Vuurse Steeg 1, Lage Vuursche


Met trots kondigen wij aan dat wij op maandag 18 juni 2012 twee salons organiseren:

1e salon: on Living in Mastery and Wisdom University, o.l.v. Teresa Collins

Teresa Collins on Living in Mastery and Wisdom University, hosted by Peter Merry

Teresa Collins is CEO of Wisdom University and one of those people who combines a great inner presence, intelligent mind and an ability to apply that to systems in the world – a great example of Integral in practice! She spent many years working closely with Barbara Marx Hubbard, after which she has gone on to inspire Wisdom University to its next phase of life. I have got to know her in that context and have been touched and moved by her teaching, both live and recently through the 3 month online retreat on Living in Mastery. She is in the Netherlands for a few days and I didn’t want to miss the opportunity for you to have a chance to get to know her and her work. Her bio says: “Teresa brings a rare blend of dynamic presence, a whole systems strategic mind, and a large loving heart to the endeavors that call her into service. At the core of her calling is a commitment to empowering learning communities of all shapes and sizes to thrive in these profoundly potentiated times.” I can attest to that, and hope you can join us.

2e salon: THUIS; een ervaringsgerichte salon over leven vanuit je oorsprong o.l.v. Lenne Gieles

Wanneer je leeft vanuit je oorsprong bepaalt Zijn van binnenuit wat je doet en laat en ben je niet langer gefixeerd op – en overgeleverd aan – de eisen van de buitenwereld. Dit Zijn is de grondslag van je dag en het vult je activiteiten met rust en aandacht.

Ieder mens herinnert zich zijn heelheid intuïtief als een thuisgevoel. Deze salon is een uitnodiging om dit diepste weten opnieuw direct te ervaren, concreet te maken en te integreren in het dagelijks leven. Als uniek individu, en met elkaar.

Direct ervaren is breder dan voelen alleen; het is voelen, ingebed in gewaar zijn en het omvat alle dimensies van de werkelijkheid: van laag naar hoog, van vorm tot oorsprong, van weerstand tot openheid. Door jezelf te nemen zoals je bent en te accepteren wat er op je pad komt, voeg je wat je voelt en wie er voelt samen; je laat zo een volledige levensbereidheid zien. Je ontwikkelt een steeds subtieler waarnemen, en herkent gedragspatronen die afscheiding veroorzaken. Je kiest er steeds vaker voor om te leven vanuit je oorsprong en in verbinding. Dit ‘zijn wie je bent’ geeft je vervulling: je bent thuis.

Op heldere, nabije wijze verwoordt Lenne Gieles een directe weg naar leven vanuit je oorsprong. Ze schreef hierover een boek en ontwikkelde de werkwijze van Essentie- coaching®. Ze geeft trainingen en opleidingen aan coaches, therapeuten en leidinggevenden. Voor een voorproefje, zie het filmpje op haar website: www.essentiecoaching.nu

Graag nodigen we je uit voor deze 2 salons op maandag 18 juni 2012!

· De 1ste salon begint om 15.00 uur en duurt tot 17.30 uur

· De 2de salon begint om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Let goed op bij het aanmelden van de salon. Salon 1 of 2 of allebei dat is natuurlijk ook mogelijk! Je kunt je tot zondag 17 juni 2012 aanmelden voor de salons.

Samen eten

Het is mogelijk om gezellig en inspirerend, voorafgaand aan de salon samen te eten. Wij eten een vegetarische maaltijd tussen 18.00 en 18.30 uur. De kosten bedragen € 12,50 p.p. (contant en graag gepast daar aan de CHE Salonhost te voldoen) en het wordt op prijs gesteld wanneer we even helpen opruimen. Voor een goede planning van de keuken en de inkopen geven we het aantal eters op vrijdagochtend door. Dus geef je tijdig (uiterlijk vrijdagochtend 16 juni 2012) op via salons@humanemergence.nl.

Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Diana de Groot 06-43825794.

Bijdrage

We bieden deze salons aan vanuit de “ purpose en principles” van het CHE en om dat in de toekomst blijvend mogelijk te kunnen maken vragen we van jullie een financiële bijdrage, het richtbedrag is daarbij €5,–.

Voorlopig programma komende salons

Laatste salon van dit seizoen: Maandag 25 juni: Paula van Lammeren – Discipline van het geluk.

The Avebury Experience

On June 23-29, Peter Merry will be leading a Wisdom University pilgrimage to Avebury, England, exploring geomancy (working with earth energy) and crop circles. Click here for more info!

En ook mogelijk, word donateur!

Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. En het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het willen vergoeden van de tijd die gaat in het maken van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE.

Met een automatische overschrijving van tenminste € 20,– per maand maak je ons werk mede mogelijk. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen. Je kunt je als donateur aanmelden door een email te sturen aan diana@humanemergence.nl en/of direct een eenmalige donatie of maandbedrag over te maken op rekeningnummer 21.24.79.172 t.n.v. Stichting Center for Human Emergence te Den Haag. Meer informatie vind je hier. Overigens zijn losse bijdragen ook zeer welkom.

Met hartelijke groet,

Peter Merry, Wendela Schenk, Koen Bunders en Diana de Groot