Kleuren Salon BEIGE

door : Ariëlle Brouwer mmv Peter Luijten en Annelies Weijschedé

Wat gebeurt er in Beige?

Soms valt het stil… 

Zoals het kan gaan in het waardensysteem Beige…

En opeens ontstaat er ruimte – voor deze Salon! 

Je hoort daarom later dan je van ons gewend bent. 

Wil je iets meer weten van BEIGE?
Aanstaande maandag 30/9 is je kans!

Wat ontstaat er als we vanuit onze niet-cognitieve natuur bewegen?

Je weet het nooit wat er precies gebeurt in Beige. Het eerste waardesysteem zoals beschreven in Spiral Dynamics Integral, BEIGE, gaat over ‘overleven in een natuurlijke leefomgeving’. We gaan in deze Salon ruimte scheppen om met elkaar te ontdekken wat de kwaliteiten en invloeden zijn van Beige.

Het programma wordt gehost door Annelies Weijschedé, ingeleid door Peter Luijten, en verder begeleid door Ariëlle Brouwer, en ontstaat in beweging met elkaar. 

Wat is er in ons? Wat gaan we ontmoeten, de lichte heilzame kanten van Beige of misschien de donkere ongezonde kanten – òf allebei? We zullen het maandag merken.

Bio Ariëlle Brouwer 

Van oorsprong acteur, theatermaker en docent voor theaterprofessionals. Moeder van twee zoons. Had 20 jaar eigen bedrijf voor training & theater, waarin integraal, belichaamd leren centraal stond. SDi Practioner. Ze werkt als Qi Gong docent, en is in opleiding voor Medische Qi Gong Practioner.

Ariëlle heeft binnen het CHE een aantal jaren de Constellatie Yin geleid, en buiten het CHE de onderzoeksgroep Inquiery into the Beauty of Beige geïnitieerd. 

Peter Luijten is werkzaam als projectleider voor IVN natuureducatie. Daarnaast is hij host bij het CHE, Ecstatic Dance DJ en organisator van ‘wild earth wild soul’ retreats.   

Annelies Weijschedé draagt o.a. vanuit haar bureau Spraaksaam bij aan communicatie voor de eenheid van leven. Ze host CHE Salons en organiseert introductiecursussen Insight Dialogue en inzichtmeditatie-dagen.

Kleurensalons 

Spiral Dynamics Integral (afgekort SDi) is een van de frameworks waar we met het Center for Human Emergence mee werken. Dit najaar organiseert het CHE verschillende salons over de waardesystemen zoals die in SDi worden beschreven, zogenaamde kleuren-salons. Ben je nog niet bekend met de SDi? Ervaren CHE-practioners van het eerste uur nemen ons mee ‘door de Spiral’. In elke ‘kleurensalon verkennen we: wat is dit waardesysteem, hoe werkt het in jou en binnen je omgeving?  Wat draagt dit waardesysteem bij aan wereldwijde transitie? Wat is de wisselwerking met andere waardesystemen? Hiermee zoeken we samen naar manieren om integrale maatschappelijke vernieuwing vanuit Spiral Dynamics Integral (SDi) mogelijk te maken en er samen van te leren. Meer lezen over SDi kun je alvast hier.

Aanmelden

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze Salon. Voel je vrij het met iemand anders te delen die het CHE misschien nog niet kent. Je kunt je aanmelden door in Eventbrite op de groene ‘Evenement bijwonen’ button te klikken. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding.

Aanmelden is belangrijk. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zoeken we een passende ruimte. Als de salon niet in de Huiskamer past hoor je bij aankomst bij de Huiskamer van Venwoude in welke ruimte de salon plaatsvindt.

Gezien de aard van het waardesysteem en de oefeningen die we gaan doen om het ervaren is het maximale aantal deelnemers voor deze salon gesteld op 20.  Geef je op via Eventbrite, want we kunnen echt niet meer mensen hebben deze keer. Draag als je komt makkelijk zittende kleren.

Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Annelies Weijschedé: 06-15398808

Samen eten

Venwoude kan deze avond de bezoekers van de salon geen gelegenheid om mee te eten bieden. 

Bijdrage
We bieden deze salons aan vanuit de “purpose en principles” van het CHE . Om dat in de toekomst blijvend mogelijk te maken, vragen we van jullie een  financiële bijdrage vanaf € 7,50 per salon. 

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze salon.

Hartelijke groeten, namens het CHE,

Ariëlle Brouwer, Peter Luijten en Annelies Weijschedé