Integral Relationships Weekend Workshop met Martin Ucik, 21 -23 maart, Amsterdam

Relaties zijn een essentieel onderdeel van onze menselijke ervaringswereld. Leren hoe je je liefdesleven naar een volgende niveau kunt brengen door de differentiatie en integratie van lichaam, mind, feminiene en masculiene polariteiten, hart, schaduw en spirit in een evolutionaire cultuur en sociale context – dat kan op de Integral Relationships workshop 21 – 23 maart in Amsterdam.

Martin Ucik die nu in de VS woont, is een van oorsprong Duitse ondernemer en auteur. Hij trainde met Eckhart Tolle als een ‘Power Of Now’ groepsfacilitator en is de oprichter van singles2couples.org, een Associatie voor Gezonde Relaties. Ken Wilber’s integrale model stelde hem in staat om zijn persoonlijke ervaringen als gescheiden vader met de wijsheid van alles wat hij gelezen had te integreren in zijn eigen boek Integral Relationships, a manual for men. “A terrific book!” volgens Wilber. Martin Ucik hield in september een Salon voor het CHE. Meer informatie over Martin’s werk: www.integralrelationship.com

Introductie
Op vrijdagavond 21 maart geeft Martin een onderhoudende, eenvoudig te begrijpen en lichtvoetige presentatie over het volledige Integrale Relatie model zoals hij dat ontwikkeld heeft. Daarbij raakt hij aan niveaus van bewustzijn, spirituele ontwikkeling, anima/animus complex en seksuele ontwikkeling, 8 vormen van liefde, (on)verenigbaarheid van partners, rolpatronen en primaire emotionele reacties en seksuele fantasie van mannen en vrouwen.

Alleen door deze avond mee te maken zul je ervaringen met relaties uit je verleden beter begrijpen. Bovendien geeft zijn verhaal inzicht in ontwikkelingsmogelijkheden voor je huidige of toekomstige relatie. De presentatie wordt gevolgd door uitwisseling in kleine groepjes en er is ruimte voor vragen en antwoorden in de plenaire cirkel.

De workshop
De workshop op zaterdag en zondag 22-23 maart is volledig ervaringsgericht met groepsoefeningen, oefeningen in paren en individuele oefeningen die je in staat stellen om het Integrale Relatiemodel volledig te belichamen. Vanuit een hartsverbinding leer je de andere aanwezigen kennen in al hun dimensies: mind/ziele/ spirituele/fysieke lichaam, relationele hart/ wij veld en de sociale dimensie. Deze vier essentiële gebieden van mens zijn vormen de basis voor het co-creëren van een bloeiende relatie. Je wordt uitgenodigd om ontwikkelingsstadia van bewustzijn te identificeren van waaruit we de wereld en onze relaties begrijpen en in dialoog te gaan over de biologische sekse verschillen en aangeleerde man-vrouw rollen die impact hebben op je liefdesrelaties. Je zult contact maken met de feminiene en masculiene polariteiten en de vijf stadia van spirituele ontwikkeling van grofstoffelijk tot non-duaal ervaren gedurende een geleide meditatie. Voor sommige deelnemers kan dit deuren openen naar mediteren samen met je partner, terwijl anderen misschien hun diepste staat van realisatie ooit ervaren. Martin laat je vanuit een veilige basis kennismaken met de vijf stadia van seksuele ontwikkeling, van onderdrukkende tot transcenderende seksualiteit. Deze ervaring bied je de mogelijkheid om schaamte en belemmeringen rond seksualiteit los te laten en naar een duurzame, helende en sacrale beoefening van spirituele/seksuele energie uitwisseling te bewegen. Het opnieuw beleven van je ervaringen uit je kindertijd helpt je om dynamieken te zien van aantrekking en van angst en schaamte in je liefdesrelaties. Het helen van de schaduw of valse identiteit elementen in jezelf en je partner brengt compassie.

“Ik kan Martin’s seminars niet genoeg aanbevelen; zijn werk komt van een authentiek hart, gedeelde kennis, compassie en liefde, werkelijk een geschenk voor diegenen onder ons die het geluk hebben dit te ontvangen. I beveel dit fantastische werk van harte aan.”
– Eliot Bissey, Integral-Matrix, Los Angeles

Praktische informatie
Op vrijdag 21/3 geeft Martin Ucik gratis een introductie op het Integrale Relatie model, 19.00 – 22.00. De workshop vindt plaats op zaterdag 22/3 10.00 – 18.00 en zondag 23/3 9.30 – 17.30.
Kosten: € 247 voor particulieren, € 297 voor ZZP-ers of als je bedrijf betaalt, € 397 voor paren.
Locatie: De Ruimte, Amsterdam
De voertaal is Engels. Tijdens de oefeningen kan Nederlands worden gesproken.
Co-facilitator is Domi Lambregts die je ook kunt benaderen voor nadere informatie en aanmelden. M: 0615900247 of E: holoncoaching@online.nl
Facebook: https://www.facebook.com/integralrelationship