CHE Salon 8 juli ‘spitante kracht in stilte ontdekken’

Salon 8 juli 2019 (laatste voor de zomer)

in stilte je ‘spitante kracht’ ontdekken

door: Cathy Camertijn

Cathy heeft een missie: de wereld stiller maken. Hoe ‘ziet’ dat eruit?

Haar uitnodiging is: ‘laat je aanspreken door van idee naar materie te gaan met stilte in de hoofdrol’.

Op 8 juli begint Cathy hiervoor aan deel 2 van haar Stilte Tour, haar letterlijke reis door Europa naar de stilte.

camionette stilte tour

Als we ons laten aanspreken door van idee naar materie te gaan met stilte in de hoofdrol, in welke wereld leven we dan? Ondernemers worden dan ook van harte uitgenodigd voor deze salon! We gaan op creatieve wijze op zoek naar voorbeelden en vooral naar beelden vanuit onszelf.

Cathy deelt deze avond haar  Stilte Tour én vooral haar onconventionele ideeën en inzichten rondom ‘stilte’ die ze vanuit verschillende facetten benaderd:  stilte & healing, stilte & ondernemen, stilte & numerologie, stilte & onderzoek. We onderzoeken het voor ons zelf en het collectief.

Voor haar Stilte Tour trekt Cathy met haar ‘camionette’, een camper, vanuit België door heel Europa. Ze reist o.a. door Schotland, Denemaken, Zweden, Finland, Bosnië en via Portugal weer terug. ‘Gepakt’ als ze is door de missie van de Club van Boedapest – het vergroten van een wereldwijd cultureel bewustzijn –  is het haar intentie om op een bescheiden wijze bij te dragen, door stilte te vergroten. Ze komt niemand overtuigen. Ze wil samen ontdekken en leren. Ze volgt haar intuïtie en praat onderweg over ‘stilte’.

De 8stejuli is haar eerste reisdag en ze rijdt dan allereerst naar de Lage Vuursche voor de CHE salon.

Stilte onderzoek naar levendige kracht

We gaan het onderzoek in met vragen als: Stilte, wat is dat nu eigenlijk? Hoe laat je stilte landen en hoe kan je stilte werkelijk benutten? Wat als stilte geen zwijgen, isolatie en manipulatie mag gaan worden? Cathy pakt stilte tijdens deze salon vanuit verschillende thema’s op namelijk: kunst, spiritualiteit, economisch, sociaal-maatschappelijk enzo.

Bio

Cathy Camertijn is een spiritueel onderneemster, heler en stilte ambassadeur vanuit haar bedrijf Lessnow, when silence speaks. Tot november 2019 is ze op reis voor de stilte. Haar motto:’ Durf los te laten en het nieuwe toe te laten’. Haar missie is om de mens de ‘stilte’ te laten ontdekken en in contact te brengen met de eigen innerlijke kracht.  Ze is auteur van het boek ‘de vis ontrafeld’  en fundraiser voor Tiny House project. Zij combineert haar deskundigheid in energetisch werk  (o.a. met behulp van opleidingen in reiki, access bars, malva therapie) en in ondernemingsvorming (opleidingen o.a. AI, BMC, numerologie, spirit booster en Theatertherapie).

Als single ondernemende mama wil zij een voorbeeld zijn voor haar dochter. Zoals Cathy het in haar eigen woorden zegt: “Ga 100% voor het leven, durf te vallen en leer zorgen voor jezelf, met eigenwaarde en respect voor jezelf en de ander; wees mild en vergeef”.

Wil je meer weten?Volg een paar van de  filmjes van Cathy Camertijn die zij met regelmaat op Youtube plaatst. Leven en ondernemen vanuit flow en vertrouwen. Welke energie brengt ons deze maand? https://www.lessnow.net/in-beeld

Nieuwsgierig geworden naar hoe stilte in allerlei verrassende facetten een steentje kan bijdragen aan een beter leven voor iedereen? Kom naar de salon!

Het idee voor deze salon is ontstaan in een gesprek tussen Cathy Camertijn en Pieter Wackers van The Hague Center for Global Governance, Innovation and Emergence.

Aanmelden

Via Eventbrite. Je kunt je aanmelden – binnen Eventbrite – door op de groene ‘Evenement bijwonen’ button te klikken je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding.

We bieden deze salons aan vanuit de “purpose en principles” van het CHE. Om dat in de toekomst te kunnen blijven doen, vragen we ter plekke om een financiële bijdrage vanaf € 7,50.

Aanmelden is belangrijk, omdat we afhankelijk van het aantal deelnemers een passende ruimte zoeken. De salon vindt in principe plaats in de huiskamer van de witte villa op Venwoude die je vanaf de parkeerplaats ziet. Mochten we in een andere ruimte zitten, dan krijg je op de dag van de salon per mail bericht.

Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Annelies Weijschedé: 06-15398808

NB! Venwoude biedt deze maandag geen gelegenheid om voorafgaande aan de salon samen te eten. Als je toch iets vooraf wilt eten kun je uitwijken naar een restaurant dat op maandag open is, zoals de Bosrand of de Vuursche Boer (vooral pannenkoek) in Lage Vuursche.

De restaurants liggen middenin Lage Vuursche waardoor er meer tijd nodig is om naar Venwoude te reizen.

Salons  2019  De intentie is om een aantal salons in het najaar 2019 rondom  ‘Kleuren’ en Energiewerk te organiseren. Informatie over deze salons volgt. Houd de CHE website en Facebook in de gaten voor salons en andere activiteiten, zoals constellaties en werkplaatsen.

Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. Ook mogelijk, word donateur!

Het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het vergoeden van tijd voor het leggen van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE. Met een automatische overschrijving van een vast bedrag per maand maak je ons werk mede mogelijk. Je kunt ook een eenmalige gift overmaken. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze salon.

Hartelijke groeten, namens het CHE,

Cathy Camertijn en Annelies Weijschedé