2014 een uitdagend salonjaar

Al acht jaar organiseren we elke twee weken een salon met een keur aan onderwerpen en inspirerende inleiders. Op zo’n verdiepende maandagavond kun je kennismaken met de mensen en het gedachtegoed van CHE NL. Dit jaar staan er weer 19 salons gepland, waaronder een serie rond het thema ‘the daily practice’. De salons vinden plaats op Venwoude.

Rijk programma
We hebben in 2013 19 salons gehouden met gemiddeld 23 bezoekers! De grootste publiekstrekkers waren: Peter Delahaye (Astroloog met de vinger aan de pols van de tijdgeest), Danielle Doeve en Pernette van der Werff (Leadership Archetypes), Koen Bunders (over Holacracy) en Peter Merry (Disruption, Emergence and the Future of Higher Education).

De salonhosts zijn nu geinspireerd bezig met de programmering van 2014. We willen een rijk gevarieerd programma brengen waarin ruimte is voor stilte en innerlijke contemplatie, maar ook voor beweging en dans of het zingend verkennen hoe klank zich verhoudt tot het veld van stilte. Ook is er aandacht voor second tier initiatieven in de leefomgeving of in andere delen van de wereld. Zo geeft Synnervator Leida Schuringa op 10 februari een beeld van het Hope Business-project dat zij samen met lokale collega’s opzet in Malawi.

De nieuwe economie is een ander hema dat we aan het onderzoeken zijn. Wellicht wordt dat groots… Daarover dan meer in de volgende nieuwsbrief.

Een salon geven?
We maken graag kennis met mensen die op hun eigen wijze bezig zijn met transformatie, de wereld in transitie. Die onderzoekend en nieuwsgierig zijn. Die hun ervaring en wijsheid willen delen in een salon en ook zelf willen leren van de wijsheid van de daar aanwezige mensen. Ben of ken je zo iemand? Neem contact op: leidje@humanemergence.nl