Salon: ‘Unique Self’

Unique Self

o.l.v. Chahat

Maandag 2 april van 19.00 – 21.30 uur

Centrum Venwoude, Vuurse Steeg 1, Lage Vuursche


 

Dat het bestaan vanuit een bepaald perspectief onpersoonlijk is, is waar. Het is echter niet de hele waarheid, want ons menselijke leven is ook uiterst persoonlijk. Niet persoonlijk, in de beperkende identificatie met je kleine en verkrampte zelf. Maar als een uitdrukking van Goddelijkheid, die leeft als JOU en die alleen maar geleefd kan worden DOOR jou. Het is van groot belang om deze twee perspectieven te begrijpen, te integreren en te belichamen. Je weet de juiste aandacht en zorg aan je mens-zijn te geven en je ontwikkelt tot je hoogste potentie. Dan leef je dat, waar jij in je hart van weet, wat jouw bestemming is.

De Unique Self teaching is ontwapenend in zijn eenvoud, maar blijft verwonderen en uitdagen in de impact die de teaching heeft, wanneer je besluit om hem toe te passen in je leven.

We nodigen we je uit om dit bij deze salon zelf – en met elkaar – te onderzoeken, onder begeleiding van Chahat. Zij en haar partners van Venwoude hebben een programma ontwikkeld op basis van het gedachtegoed van Marc Gafni. Voor een voorproefje van de Unique Self Process, ziehttp://www.venwoude.nl/trainingen_international_gafni.htm.

Chahat is een van de startende leden van Venwoude en dat bestaat volgend jaar 25 jaar. Chahat inspireert mensen om de grootsheid in zichzelf te ontdekken en te onderzoeken. Ze nodigt je uit om te gaan kijken in jezelf. De enige plek waar je het leven direct ervaart. http://chahat.nl/o_wie.htm

Graag nodigen we je uit voor deze salon op maandag 2 april 2012. De salon begint om 19.00 en duurt tot 21.30 uur.

Samen eten

Het is mogelijk om gezellig en inspirerend, voorafgaand aan de salon samen te eten. Wij eten een vegetarische maaltijd tussen 18.00 en 18.30 uur. De kosten bedragen€ 12,50 p.p. (contant en graag gepast daar aan de CHE Salonhost te voldoen) en het wordt op prijs gesteld wanneer we even helpen opruimen. Voor een goede planning van de keuken en de inkopen geven we het aantal eters op vrijdagochtend door. Dus geef je tijdig (uiterlijk donderdag 29 maart 2012) op via salons@humanemergence.nl.

Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Diana de Groot 06-43825794.

Bijdrage

We bieden deze salons aan vanuit de “ purpose en principles” van het CHE en om dat in de toekomst blijvend mogelijk te kunnen maken vragen we van jullie een financiële bijdrage, het richtbedrag is daarbij €5.

Voorlopig programma komende salons

  • Maandag 16 april: Margreeth van der Kooij en Leidje Witte – Verwerken van (organisatie)trauma’s door middel van opstellingen
  • Maandag 7 mei: Ton van der Kroon – Heilige plaatsen
  • Maandag 21 mei: Odile van Eck – Ongewenste kinderloosheid
  • Maandag 4 juni: Jannet Ossebaard en Peter Merry – Graancirkels
  • Maandag 18 juni: Lenne Gieles – Essentie coaching.

En ook mogelijk, word donateur!

Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. En het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het willen vergoeden van de tijd die gaat in het maken van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE.

Met een automatische overschrijving van tenminste € 20 per maand maak je ons werk mede mogelijk. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen. Je kunt je als donateur aanmelden door een email te sturen aan diana@humanemergence.nl en/of direct een eenmalige donatie of maandbedrag over te maken op rekeningnummer 21.24.79.172 t.n.v. Stichting Center for Human Emergence te Den Haag. Meer informatie vind je hier. Overigens zijn losse bijdragen ook zeer welkom.

Met hartelijke groet,

Peter Luijten, Leidje Witte en Diana de Groot

Wilt u deze mailing niet langer ontvangen? Mail dit naar info@humanemergence.nl