Salon: ‘Presence ervaren’

‘Presence ervaren’

o.l.v. Reinier Bosman

Maandag 16 januari van 19.00 – 21.30 uur

Centrum Venwoude, Vuurse Steeg 1, Lage Vuursche


 

Sinds maart 2011 heeft Reinier een methode ontdekt waarmee mensen op zeer snelle wijze, voor velen binnen seconden, in een innerlijk stille staat kunnen komen. Hij noemt deze staat ‘Presence’. Het is een staat waarin de (waarneembare) gedachten afnemen naar 20% of zelfs geen.

Effecten van Presence:

•      mentale rust, afwezigheid van stress

•      je goed voelen, alles aan kunnen

•      beter verbinden met collega’s, partner, vriend(in)en

•      beter samenwerken

•      authenticiteit en ethiek

•      betere gezondheid, welgevoelen

•      grotere effectiviteit.

 

Op deze avond zal Reinier een demonstratie geven van Presence, zodat iedereen meer dan een uur kan meemaken wat dit is en wat het oplevert. Hoewel normaliter iedereen in Presence komt, kan het zijn dat dit voor een enkeling niet lukt. Vaak blijft Presence zonder enige inspanning werkzaam tot halverwege de volgende dag.

Reinier leert ons ook hoe je iemand in Presence kan brengen, we gaan daarmee in groepjes oefenen.

Presence staat nu wereldwijd in de belangstelling, Reinier is onder andere uitgenodigd om workshops te geven op de volgende klimaattop en er staan andere grote initiatieven op stapel. Op deze salon hoopt hij CHE-ers en trainers te ontmoeten die daar een bijdrage aan willen leveren.

Over de spreker

Reinier Bosman is erkend expert in presence, prestatie, gedachten en emotiemanagement. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring in een breed scala aan persoonlijke ontwikkeling en mindfulness technieken. Hij volgde de trainersopleiding aan de Oneness University in India, de eenjarige EEG Professionals opleiding van het toonaangevende Neurofeedback Instituut Nederland, en heeft zijn kunstenaarsdiploma van de Ruudt Wackers Academie in Amsterdam.

Gedurende 30 jaar was Reinier specialist systeemveiligheid en beschikbaarheid in techniek onder andere in de ruimtevaart. Hij weet als geen ander de brug te bouwen van mens naar prestatie. Meer informatie: www.presenceinbusiness.com.

Graag nodigen we je uit voor deze salon op maandag 16 januari 2012. De salon begint om 19.00 en duurt tot 21.30 uur.

 

Samen eten

Het is mogelijk om gezellig en inspirerend, voorafgaand aan de salon samen te eten. Wij eten een vegetarische maaltijd tussen 18.00 en 18.30 uur. De kosten bedragen
€ 12,50 p.p. (contant en graag gepast daar aan de CHE Salonhost te voldoen) en het wordt op prijs gesteld wanneer we even helpen opruimen. Voor een goede planning van de keuken en de inkopen geven we het aantal eters op vrijdagochtend door. Dus geef je tijdig (uiterlijk donderdag 12 januari 2012) op via salons@humanemergence.nl.

Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Diana de Groot 06-43825794.

 

Bijdrage

We bieden deze salons aan vanuit de “ purpose en principles” van het CHE en om dat in de toekomst blijvend mogelijk te kunnen maken vragen we van jullie een financiële bijdrage, het richtbedrag is daarbij €5.

 

Voorlopig programma komende salons

  • Maandag 30 januari: Marcel van Marrewijk – The Cubrix
  • Maandag 13 februari: Gertjan Broekman en Anne-Marie Voorhoeve – Deep spirituality
  • Maandag 5 maart: Michael Welsby – Het Enneagram van de Spirituele Integratie
  • Maandag 19 maart: Peter Merry, Edwin Holwerda en Marinet Ritz: De relatie paars – turkoois
  • Maandag 2 april: Janet Ossebaard en Peter Merry – Graancirkels
  • Maandag 16 april: Margreeth van der Kooij en Leidje Witte – Verwerken van (organisatie)trauma’s door middel van opstellingen
  • Maandag 7 mei: Ton van der Kroon – Heilige plaatsen
  • Maandag 21 mei: Odile van Eck – Ongewenste kinderloosheid
  • Maandag 4 juni: Jan de Dood – Plan B, opzet van een financieel systeem vanuit heelheid
  • Maandag 18 juni: gastspreker & onderwerp volgt nog.

 

En ook mogelijk, word donateur!

Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. En het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het willen vergoeden van de tijd die gaat in het maken van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE.

Met een automatische overschrijving van tenminste € 20 per maand maak je ons werk mede mogelijk. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen. Je kunt je als donateur aanmelden door een email te sturen aan Geeske@humanemergence.nl en/of direct een eenmalige donatie of maandbedrag over te maken op rekeningnummer 21.24.79.172 t.n.v. Stichting Center for Human Emergence te Den Haag. Meer informatie vind je hier. Overigens zijn losse bijdragen ook zeer welkom.

Met hartelijke groet,

Reinier Bosman, Diana de Groot en Leidje Witte

Wilt u deze mailings niet langer ontvangen? Mail dit naar info@humanemergence.nl