Salon Living beyond duality – before, during and after incarnation

Living beyond duality – before, during and after incarnation

Een verkenning met Pim van Lommel en Jeff Olsen

gefaciliteerd door Anne-Marie Voorhoeve en Lisette Schuitemaker

De Amerikaan Jeff Olsen zat aan het stuur toen hij op een stille weg een ongeluk kreeg waarbij zijn vrouw en baby zoontje om het leven kwamen. Zijn zoon van zes had alleen schrammen en zelf moest hij bijna een jaar revalideren om weer op de been te komen. Zonder het intensieve contact met zijn vrouw had hij het misschien wel opgegeven. Gaandeweg daagde hem echter een andere werkelijkheid dan die waar hij aan was gewend – een werkelijkheid voorbij de dualiteit waarin de vreugde volledig is, de liefde onvoorwaardelijk.

Pim van Lommel zag als cardioloog op de operatietafel mensen sterven, en terugkomen in hun lichaam. Nieuwsgierig naar hun ‘nabij de dood ervaringen’ deed hij het grootste wetenschappelijke onderzoek naar dit fenomeen ter wereld. Op deze salon zal hij de beleving van Jeff met zijn bevindingen schragen.

CHE’ers van het eerste uur Anne-Marie Voorhoeve en Lisette Schuitemaker ontmoetten Jeff via verschillende wegen en nodigden hem uit zijn verhaal hier in Nederland – uiteraard in het Engels – vanuit zijn beleving te delen.

Wat betekent het besef dat het leven één onderling afhankelijke existentie is voor ieder van ons, en voor ons als deel van de mensheid in deze turbulente tijd?


Aanmelden

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze salon waar de voertaal van de inleiders Engels zal zijn – vragen kunnen natuurlijk in het Nederlands worden gesteld. Er zijn maximaal 60 plaatsen beschikbaar. We vragen daarvoor een eigen bijdrage van bijna € 12,00. Je kunt je aanmelden door op de groene ‘Evenement bijwonen’ button te klikken, na betaling ontvang je de bevestiging van je aanmelding in de vorm van een ticket. Neem deze mee op 10 april aanstaande!

Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Lisette 06 27 07 24 40 zodat iemand anders jouw felbegeerde plek kan innemen.


Samen eten

Voorafgaand aan de salon kun je om 18.00 uur voor € 13,50 komen eten op Venwoude. Je kunt je daarvoor aanmelden TOT VRIJDAG 7 APRIL aanstaande bij Lisette door haar een sms te sturen.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze salon.

Deel dit evenement op Facebook en Twitter

Met vriendelijke groet,

Jeff Olson, Pim van Lommel, Anne-Marie Voorhoeve en Lisette Schuitemaker

Salons voorjaar 2017:

Maandag 20 maart 2017: Peter van der Vliet en Clé Burgers
Waarnemen van de ‘democratische’ ontwikkelingen – Venwoude

Donderdagmiddag 23 maart 2017: Leida Schuringa, Domi Lambregts en Ard Hordijk
In actie vanuit en met het CHE – The Hub Amsterdam

Maandag 3 april 2017: Odile van Eck en Michael Welsby
Resonant connection in partnerrelatie – Venwoude

Maandag 10 april 2017: Jeff Olson & Pim van Lommel
Living beyond duality – before, during and after incarnation – Venwoude


Bijdrage

We bieden deze salons aan vanuit de “purpose en principles” van het CHE en om dat in de toekomst blijvend mogelijk te kunnen maken, vragen we van jullie een financiële bijdrage vanaf € 7,50.

En ook mogelijk, word donateur!

Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. En het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het willen vergoeden van de tijd die gaat in het maken van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE. Met een automatische overschrijving van tenminste € 20,– per maand maak je ons werk mede mogelijk. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen.

Je kunt je als donateur aanmelden door een email te sturen aan Leidje@humanemergence.nl en/of direct een eenmalige donatie of maandbedrag over te maken op IBAN rekeningnummer NL51 TRIO 0212 4791 72 t.n.v. Stichting Center for Human Emergence te Amsterdam. Overigens zijn losse bijdragen ook zeer welkom.