Salon: 2008 – 2015: Doorbraak naar een nieuwe toekomst. Hoe geven we die vorm?

2008 – 2015: Doorbraak naar een nieuwe toekomst. Hoe geven we die vorm?

met Han van Straaten, business astroloog

Maandag 19 september van 19.00 – 21.30 uur

Centrum Venwoude, Vuurse Steeg 1, Lage Vuursche


Graag nodigen we je uit voor deze salon.

Sinds 2008 leven we in een ongekende wereld van transitie. We weten niet meer wat volgend jaar gaat brengen en of we nog pensioen zullen ontvangen. De invalshoek van de oude wijsheidsleer van de astrologie werpt hier een eigen licht op. Drie planeten, Saturnus, Uranus en Pluto, staan in deze jaren op een unieke manier met elkaar in contact. Het zijn harde planeetbotsingen, die aangeven dat het grote tijden van verandering zijn. De overgang van Pluto naar Steenbok, het bombardement van de transits van Uranus (revolutie) en Pluto (vernietiging om ruimte te maken voor het nieuwe) naar Saturnus (behoud van het oude): hoe zou de oude orde nog kunnen blijven bestaan?

Maar hoe zit het met onze eigen flexibiliteit? Hoe goed zijn wij in staat om zelf oude patronen los te laten? Hoe gaan wij om met de heftige  veranderingsprocessen die onze wereld treffen en die ons uit onze setting gooit?  Han van Straaten biedt ons – als tijdspecialist  – een nieuw perspectief en nodigt je als deelnemer aan deze salon uit om dicht bij jezelf te blijven en bij jezelf te rade te gaan.

Han van Straaten is astroloog-econoom en talentencoach. Sinds 1998 adviseert en inspireert hij particulieren en bedrijven in de ontwikkeling van hun bewustzijnsproces. Ook biedt hij coaching en begeleiding en is hij trainer bij de opleiding tot talentencoach. Om alvast een indruk te krijgen van zijn werk, zie http://www.astro-econoom.nl

Geef je voor deze salon uiterlijk donderdag 15 september 2011 op via salons@humanemergence.nl

Samen eten

Het is mogelijk om gezellig en inspirerend, voorafgaand aan de salon samen te eten.  Wij eten een vegetarische maaltijd tussen 18.00 en 18.30 uur. De kosten bedragen  € 12,50 p.p. (contant en graag gepast daar aan de CHE Salonhost te voldoen) en het wordt op prijs gesteld wanneer we even helpen opruimen. Voor een goede planning van de keuken en de inkopen geven we het aantal eters op vrijdagochtend door. Dus geef je tijdig (uiterlijk donderdag 15 september 2011) op via salons@humanemergence.nl. Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Diana de Groot 06-43825794.

Bijdrage

We bieden deze salons aan vanuit de “ purpose en principles” van het CHE en om dat in de toekomst blijvend mogelijk te kunnen maken vragen we van jullie een financiële bijdrage, het richtbedrag is daarbij € 5,–.

Komende salons

  • 3 oktober 2011: “Werken met Integrale Professionele Effectiviteit (WIPE)”, met Anouk Brack
  • 24 oktober 2011: “Kindconclusies”, met Lisette Schuitemaker
  • 7 november 2011: “Flow in de klas”, met Peter Luijten
  • 21 november 2011: “Systems Centered Training (vervolg)”, met Hella Ritz en Peter Kunneman
  • 28 november 2011: “CHE Health Constellation”, met Jan-Willem van Aalst
  • 12 december 2011: “De relatie PAARS – TURKOOIS”, met Edwin Holwerda en Marinet Ritz en Peter Merry

Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Leidje Witte via Leidje@humanemergence.nl of mobiel via telefoonnummer 06 21 24 22 55.

En ook mogelijk, word donateur!

Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. En het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het willen vergoeden van de tijd die gaat in het maken van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE.

Met een automatische overschrijving van tenminste € 20 per maand maak je ons werk mede mogelijk. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen. Je kunt je als donateur aanmelden door een email te sturen aan Geeske@humanemergence.nl en/of direct een eenmalige donatie of maandbedrag over te maken op rekeningnummer 21.24.79.172 t.n.v. Stichting Center for Human Emergence te Den Haag. Meer informatie vind je hier. Overigens zijn losse bijdragen ook zeer welkom.

Met hartelijke groet,

Diana de Groot, Leidje Witte en Peter Luijten

Wilt u deze mailings niet langer ontvangen? Mail dit naar info@humanemergence.nl