Kennismakingsavond ‘Resonant Connection in de partnerrelatie’

Kennismakingsavond ‘Resonant Connection in de partnerrelatie’onder leiding van Michael Welsby en Odile van Eck

Iedereen die in een partnerrelatie leeft, kent het gevoel dat de communicatie met de partner niet helemaal vrij en open is.

“Resonant connection” – letterlijk aansluiten met resonantie – legt de basis voor een nieuwe vorm van communicatie in de partnerrelatie. Wij kunnen leren elkaar resonantie en aansluiting te geven waardoor we open en ontvankelijk blijven. Deze openheid geeft een bijzondere vorm van samenwerking en intimiteit.

Om goed te resoneren met onze partner moeten we een bepaalde houding ontwikkelen en nieuwe vaardigheden oefenen. De communicatie vindt plaats vanuit bewustzijn van het ‘hier en nu’, en geeft ons inzicht over het energetische veld tussen beide partners. Wij worden ons bewust van het effect dat we op elkaar hebben en van het open en dicht gaan van onze grenzen in relatie tot de ander.

“Resonant connection” vervult een diep menselijke behoefte: samen zijn en aansluiting ervaren. Als wij dit aan elkaar kunnen geven komt er ook meer ruimte voor onze onderlinge verschillen. Uiteindelijk kunnen wij authentiek en volledig onszelf zijn en tegelijkertijd een intieme band met de ander ervaren.

Tijdens deze avond geven we een introductie op ons werk, we zullen het demonstreren en aanwezigen krijgen de kans er zelf een stukje mee aan de slag te gaan.

Wij richten ons op deze avond primair op stellen maar de principes gelden voor alle onderlinge relaties. Iedereen is dan ook van harte welkom!

Michael Welsby en Odile van Eck zijn ruim 30 jaar partners. Hun werk met paren en groepen is gebaseerd op Systemic Inquiry, een eigen werkvorm die leidt tot levendige relaties en toegang geeft tot de spirituele dimensie.

Aanmelden

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze salon. Je kunt je aanmelden door op de groene ‘Evenement bijwonen’ button te klikken, je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding.

Aanmelden is belangrijk, ook als je niet mee-eet. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zoeken we een passende ruimte. Op de dag van de salon krijg je per mail te weten in welke ruimte de salon plaatsvindt.

Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Margreet Kooistra: 06 55 71 21 63.

Samen eten

Venwoude biedt de bezoekers van de salon de gelegenheid om mee te eten. De vegetarische maaltijden worden bereid met volwaardige producten en verse groenten uit de streek en van het seizoen. Venwoude berekent € 13,50 p.p. (contant en graag gepast daar aan de CHE Salonhost te voldoen) en het wordt op prijs gesteld wanneer we even helpen opruimen.

Voor een goede planning van de keuken en de inkopen geven we het aantal eters op vrijdagochtend door. Je kunt je voor het eten aanmelden door – uiterlijk vrijdag 31 maart aanstaande vóór 17.00 uur – een mail te sturen naar Margreet@humanemergence.nl


Salons voorjaar 2017:

Maandag 20 maart 2017: Peter van der Vliet en Clé Burgers
Waarnemen van de ‘democratische’ ontwikkelingen -Venwoude

Donderdagmiddag 23 maart 2017: Leida Schuringa, Domi Lambregts en Ard Hordijk
In actie vanuit en met het CHE – The Hub Amsterdam

Maandag 3 april 2017: Odile van Eck en Michael Welsby
Resonant connection in partnerrelatie – Venwoude

Maandag 10 april 2017: Jeff Olson
Atone now – Venwoude

Maandag 1 mei 2017: Onderwerp volgt nog
Venwoude

Maandag 15 mei 2017: Onderwerp volgt nog
Venwoude

Maandag 29 mei 2017: Onderwerp volgt nog
Venwoude


Maandag 12 juni 2017: Heleen Kuiper en Toon Franken

Organiseren vanuit teal – Venwoude

Bijdrage

We bieden deze salons aan vanuit de “purpose en principles” van het CHE en om dat in de toekomst blijvend mogelijk te kunnen maken, vragen we van jullie een financiële bijdrage vanaf € 7,50 te voldoen bij de salonhost.

En ook mogelijk, word donateur!

Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. En het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het willen vergoeden van de tijd die gaat in het maken van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE. Met een automatische overschrijving van tenminste € 20,– per maand maak je ons werk mede mogelijk. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen.

Je kunt je als donateur aanmelden door een email te sturen aan Leidje@humanemergence.nl en/of direct een eenmalige donatie of maandbedrag over te maken op IBAN rekeningnummer NL51 TRIO 0212 4791 72 t.n.v. Stichting Center for Human Emergence te Amsterdam. Overigens zijn losse bijdragen ook zeer welkom.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze salon.

We hopen dat je komt!

Deel dit evenement op Facebook en Twitter

Hartelijke groeten,

Michael Welsby, Odile van Eck en Margreet Kooistra