CHE Salon Gezonde Zelfliefde (26 november 2018)

CHE Salon GEZONDE ZELFLIEFDE 
Leer liefde toelaten. Leer liefde zijn…

met: Jeroen de Bruin, leraar Zijnsoriëntatie

Hoe ben je jezelf liefdevol nabij. En hoe blijf je jezelf nabij in uitdagende situaties?

Wie vanuit het hoogste potentieel wil leven, streeft naar een gezonde basis. Daarbij zul je jouw zelfverwerping en diep verscholen schaduwen wijs en liefdevol willen benaderen. Het klinkt zo makkelijk: houden van jezelf. Hoe blijf je jezelf verwelkomen vanuit het perspectief van wie je werkelijk bent op uitdagende momenten?
Jeroen nodigt ons in deze salon uit om thuis te komen in ‘Zijn’: de altijd aanwezige gronddimensie van het bestaan. Pardoes vanuit de vernauwing stappen en zo de open ruimte in; om het contact met je inspiratie, kracht en levenslust te ervaren vanuit ‘Zijn’.
‘Zijnsoriëntatie’ is een ‘pad van verlichte levenskunst’ en gebaseerd op eeuwenoude spirituele wijsheid (boeddhisme) en westerse psychologie; spirituele beoefening en elementen van pyschologie/psychotherapie zijn gecombineerd met de spirituele bron – de non duale grond – die zowel het begin als het eindpunt is. Dit is ontwikkeld door Hans Knibbe, die ook de oprichter is van de school voor Zijnsoriëntatie.
Jeroen de Bruin bewandelt sinds 1998 dit pad, is leraar Zijnsoriëntatie en heeft een praktijk voor zijnsgeoriënteerde coaching, meditatie en training in Amsterdam en Utrecht. Hiernaast is hij twintig jaar loopbaanbegeleider en businesscoach van ondernemers en directieleden. Hij geniet er enorm van om mensen te begeleiden richting hun unieke eigenheid, kloppende, duurzame keuzes in hun persoonlijke leven, loopbaan en partnerrelatie. Hij laat ons deze avond meewandelen op het pad naar gezonde zelfliefde, brengt ons van de doe-modus in de zijns-modus en in ‘wakkerte’.
Inspiratie & meer info over Gezonde Zelfliefde:

Aanmelden kan via: 

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-gezonde-zelfliefde-52630241469

Aanmelden Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze salon. Je kunt je aanmelden door in Eventbrite of je mailbericht op de oranje ‘Evenement bijwonen’ button te klikken je ontvangt dan een bevestiging van je aanmelding.

Aanmelden is belangrijk, ook als je niet mee-eet. Op de dag van de salon krijg je het per mail te weten als de salon in een andere ruimte dan gewoonlijk plaatsvindt. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zoeken we een passende ruimte.

Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Annelies Weijschedé: 06-15398808

Samen eten Venwoude biedt de bezoekers van de salon de gelegenheid om mee te eten om 18.00 uur. De vegetarische maaltijden worden bereid met volwaardige producten en verse groenten uit de streek en van het seizoen. Venwoude berekent € 13,50 p.p. (contant en graag gepast daar aan de CHE Salonhost te voldoen) en het wordt op prijs gesteld wanneer we even helpen opruimen.

Voor een goede planning van de keuken en de inkopen geven we het aantal eters op vrijdagochtend door. Je kunt je voor het eten aanmelden door – uiterlijk vrijdagochtend 23 november aanstaande – een mail te sturen aan annelies.weijschede@spraaksaam.nl

Bijdrage We bieden deze salons aan vanuit de “purpose en principles” van het CHE . Om dat in de toekomst blijvend mogelijk te maken, vragen we van jullie een financiële bijdrage vanaf € 7,50 per salon.

Ook mogelijk, word donateur!  Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. En het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het vergoeden van tijd voor het leggen van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE. Met een automatische overschrijving van een vast bedrag per maand maak je ons werk mede mogelijk. Je kunt ook een eenmalige gift overmaken. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze salon.

Hartelijke groeten, Jeroen de Bruin, Anja Boersma en Annelies Weijschedé