CHE salon: ‘Chaos- en complexiteitsdenken voor duurzaamheid’

CHE salon:

‘Chaos- en complexiteitsdenken voor duurzaamheid’

o.l.v. Rob Wetzels, Nyenrode

Maandag 16 mei 2011 van 19.00 – 21.30 uur

Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Straatweg 25, Breukelen (zaal Arena in het Plesmangebouw)


Graag nodigen we je uit voor een CHE salon waarin we het chaos- en complexiteitsdenken verkennen, en dit relateren aan duurzaamheid en bewustzijnsevolutie.

Chaos- en complexiteitsdenken biedt een interessante nieuwe en afwijkende manier om naar de realiteit, het verloop van ontwikkelingsprocessen en naar overgangsfases te kijken en om verschillende manieren te (h)erkennen en te onderzoeken hoe actoren daarop inspelen. Deze manier van kijken en doen is in een tijd die volgens velen gekenmerkt wordt door sterk toegenomen votaliteit (beweeglijkheid), onzekerheid, onvoorspelbaarheid en complexiteit een welkome aanvulling op het traditionele beheersmatige denken en doen. Deze avond zullen we op interactieve wijze de essenties van het chaos- en complexiteits­denken verkennen en hoe dit kan worden gerelateerd aan ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en bewustzijnsevolutie.

Graag nodigen we je uit voor deze salon op maandag 16 mei 2011. De salon begint om 19.00 en duurt tot 21.30 uur. Let op, deze salon vindt plaats op locatie van Nyenrode in het mooie Breukelen!

Geef je voor deze salon uiterlijk zaterdag 14 mei 2011 op via salons@humanemergence.nl

Bijdrage

We bieden deze salons aan vanuit de “ purpose en principles” van het CHE en om dat in de toekomst blijvend mogelijk te kunnen maken vragen we van jullie een financiële bijdrage, het richtbedrag is daarbij €5.

Komende salons

  • Maandag 2 juni: Het Rad van Romme, ofwel van “nooit genoeg” via “ik heb genoeg” naar duurzaamheid o.l.v. Maartje Romme en Lisette Schuitemaker
  • Maandag 20 juni: Evolutionair Partnerschap o.l.v. Edda van der Hoeven.

 

Mocht je vragen hebben dan kan je contact opnemen met Wendela Schenk via wendela@humanemergence.nl of mobiel via telefoonnummer 06-20277399.

Ook mogelijk: word donateur!

Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. En het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het willen vergoeden van de tijd die gaat in het maken van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE.

Met een automatische overschrijving van tenminste € 20 per maand maak je ons werk mede mogelijk. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen. Je kunt je als donateur aanmelden door een email te sturen aan Geeske@humanemergence.nl en/of direct een eenmalige donatie of maandbedrag over te maken op rekeningnummer 21.24.79.172 t.n.v. Stichting Center for Human Emergence te Den Haag. Meer informatie vind je hier. Overigens zijn losse bijdragen ook zeer welkom.

Met hartelijke groet,

Rob Wetzels, Jan-Willem van Aalst, Diana de Groot en Wendela Schenk