Spiral Dynamics Integral Opleidingsaanbod 2016

Spiral Dynamics Integral Opleidingsaanbod 2016

Al sinds 2005 verzorgen Synnervators Spiral Dynamics Integral (SDi) opleidingen. In 2016 doen we dat al weer voor het 11e jaar in successie. En met alle maatschappelijke ontwikkelingen die op dit moment gaande zijn in de wereld én in Nederland is Spiral Dynamics actueler dan ooit te voren. Het model geeft diepgaande inzichten in de dilemma’s en spanningen die we vandaag de dag meemaken. Het verklaart waarom er gebeurt wat er gebeurt, waar de wortel van het probleem zit en wat er gedaan kan worden om een volgende stap te maken.

Benieuwd hoe de wereld in elkaar zit? Of nieuwsgierig naar wat er gedaan kan worden om een volgende stap op persoonlijk, organisatie, nationaal of mondiaal niveau te maken?
Dan is een Spiral Dynamics opleiding wellicht een volgende stap voor jou.
Ga naar onze opleidingspagina voor een overzicht van ons actuele aanbod.

De SDi opleidingen van Synnervate zijn door Dr. Don Beck (één van de grondleggers van het oorspronkelijke gedachtegoed) geaccrediteerd en certificeren deelnemers om op professionele wijze de instrumenten gekoppeld aan SDi in de praktijk toe te passen.

Nieuw in 2016 is onze SDi ValueMatch Certified Practitioner training een samenwerking van Synnervate en ValueMatch . De training is voor geoefende vakmensen, professionals en change agents die SDi met behulp van de ValueMatch profielen in hun dagelijkse praktijk willen toepassen. De ValueMatch profielen blijken telkens weer een krachtig hulpmiddel te zijn om drijfveren inzichtelijk te krijgen en ze zijn uitermate geschikt als diagnose instrument in veranderprocessen en ontwikkeltrajecten. Meer weten? Klik hier voor de flyer.