SDiNL = LIVE!

Vol trots presenteert CHE Synnervate de Spiral Dynamics website SDiNL, een vrij toegankelijke site vol nuttige informatie, artikelen, bronnen en filmpjes voor een ieder die met SDi werkt of wil gaan werken. Ga direct naar de site of  lees verder.

Het Spiral Dynamics Integral (SDi) gedachtegoed is sinds de oprichting van het CHE in 2005 en CHE Synnervate in 2008 een bron van inspiratie voor ons werk geweest. De kennis en inzichten ervaren wij als verrijkend en waardevol. Daarnaast geeft SDi onszelf, onze partners en onze klanten de handvatten en instrumenten om telkens weer natuurlijke volgende stappen te maken in onze ontwikkeling.

Wij delen graag onze passie voor – en kennis over – SDi met de wereld. In dit licht hebben wij een aparte SDi website ontwikkeld: SDiNL (www.sdinl.org). We nodigen je van harte uit een kijkje te nemen op de site.

Het is de missie van SDiNL om mensen, organisaties en maatschappij te inspireren en ondersteunen in het toepassen van SDi in hun dagelijkse praktijk ten behoeve van integrale maatschappelijke vernieuwing.

Op de site vind je vrij toegankelijke informatie over de theoretische basis van SDi, de 8 waardesystemen en de toepassing van SDi in de dagelijkse praktijk. Daarnaast zijn er tal van artikelen te downloaden en een hele reeks SDi gerelateerde filmpjes te bekijken.

We wensen je alvast veel surfplezier en inspiratie toe!

En vergeet niet SDiNL te liken en te volgen op de facebook en twitter pagina’s.

Ook kun je je aanmelden als abonnee op het SDiNL YouTube kanaal. Klik hier.