Naar een nieuwe realiteit van leven, Opleiding integrale coaching

Naar een nieuwe realiteit van leven, Opleiding integrale coaching

Je eigen integrale ontwikkeling is instrument voor de ontwikkeling van anderen. Het belangrijkste dat je te bieden hebt in het begeleiden en inspireren van andere mensen ligt verborgen in wie jij bent als mens, en in het vermogen dat je hebt om in contact te zijn met jezelf, de ander en met je diepste bron.

In oktober 2016 gaat de vierde opleidingsgroep van start. De opleiding is voor mensen die vanuit bewustzijn anderen willen begeleiden in hun ontwikkeling. Dat kan zijn als coach, maar ook als change agent via andere begeleidingsrollen waarin een integrale aanpak aan de orde is. De opleiding biedt structurele tools om het proces van bewustzijnsontwikkeling handen en voeten te geven in relaties, werk en samenwerking. Hierin wordt de nieuwste kennis uit de psychologie en intermenselijke neurobiologie geïntegreerd met wijsheid uit de (Oosterse) mystieke tradities en een systemische aanpak.

Een student schreef: “wat ik zo mooi vind aan deze opleiding is dat het mes aan twee kanten snijdt: je leert het vak van integraal coachen en tegelijkertijd biedt het voor jezelf een weg van wezenlijke ontwikkeling en levenskunst. Waarbinnen je leert via je eigen ontwikkeling andere mensen te begeleiden op een integrale manier. Een weg die onvermijdelijk ook na de opleiding door blijft gaan.”

Wil je onderzoeken of deze opleiding iets voor jou is?
Ga dan naar de website voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvend oriënterend gesprek of meldt je aan via info@integrale-coaching.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.

Marinet Ritz (oprichter van de opleiding) schreef een artikel in het Tijdschrift voor Coaching. “Moeten we eigenlijk nog volwassen worden?” Dat kun je vinden via download artikel.