Actueel Opleidingsaanbod CHE Synnervate

Ook in 2013 biedt CHE Synnervate opleidingen aan waarin je de kans krijgt je bewustzijnsgrenzen te verruimen en waarin je leert hoe je passende en werkbare interventies vorm kunt geven om met de hedendaagse complexiteit om te kunnen gaan. Onze opleidingen bieden je de mogelijkheid om je professionele, persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling met elkaar te verbinden, waardoor je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan integrale maatschappelijke vernieuwing.

Onze SDi trainingen ondersteunen je in het ontwikkelen van een integraal perspectief op de werkelijkheid en reiken je pragmatische instrumenten aan die je in staat stellen om op vernieuwende en overstijgende wijze naar complexe ontwikkelingsvraagstukken te kijken. Onze SDi trainingen zijn allen door Dr. Don Beck gecertificeerd en worden ook in-company aangeboden. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van ons actuele opleidingsaanbod.

Voor dit jaar staan de volgende trainingen op de agenda:

SDi-1 Basistraining

Van 23 t/m 26 september ‘13 bieden wij onze SDi-1 training aan waarin je de basistheorie en fundamenten van Spiral Dynamics Integral leert kennen. De training geeft je diepgaande inzichten in de concepten rondom Evolutionair Bewustzijn en is gebaseerd op het gedachtegoed van Prof. Clare Graves, Dr. Don Beck en Ken Wilber. Inschrijven voor deze training is nu al mogelijk en voor meer informatie kun je de flyer downloaden door hier te klikken.

SDi-2 Evolutionair Leiderschap

Nieuw dit najaar! Van 6 t/m 8 november ‘13 verzorgen wij, i.s.m. Wisdom University, de SDi-2 training Evolutionair Leiderschap. Deze training is speciaal voor leidinggevenden en ondersteunt je om integraal evolutionair perspectief toe te passen in je leiderschapsrol, door middel van o.a. vertaling van SDi naar jouw rol en context, energetisch lichaamswerk om verschillende waardesystemen te belichamen en te integreren en door situaties te oefenen in interactief theater. De trainers zijn Peter Merry (Wisdom University / CHE), Jasper Rienstra (CHE Synnervate) en Ilse van Haastrecht (UZAZU). Geïnteresseerd? Bekijk de flyer door hier te klikken.

SDi-2 Team- en Organisatieontwikkeling

Heb je SDi-1 gedaan en ben je geïnteresseerd in de praktische toepassing van de SDi concepten binnen een organisatorische context? Dan is onze SDi-2 training over team- en organisatieontwikkeling mogelijk een natuurlijk volgende stap voor jou. Deze training vindt plaats van 18 t/m 20 november ‘13 en meer informatie over de training kun je hier downloaden.

SDi-2 Integrale Samenlevingsontwikkeling

Deze SDi-2 training is gericht op het toepassen van SDi binnen een maatschappelijke, beleidsmatige en samenlevingsgerelateerde context. De training is voor programma managers, beleidsmedewerkers, gebiedsmanagers, wijkconsulenten, politici, vakinhoudelijke experts en andere change agents die werkzaam zijn op het terrein van complexe maatschappelijke vraagstukken. Zie flyer die je hier kunt downloaden.

SDi-3 Senior Practitioner Training

Voor diegene die zowel SDi-1 als SDi-2 hebben voltooid, bieden wij een SDi-3 traject aan dat je in staat stelt een gecertificeerd SDi Senior Practitioner te worden. SDi-3 is een on-the-job training die gericht is op de toepassing van de SDi concepten in jouw dagelijkse praktijk. Als deelnemer aan dit traject kies je je eigen casus uit en gedurende het proces word je ondersteund en begeleid door een ervaren SDi Master Practitioner. Meer weten? Download dan de SDi-3 flyer hier.

Opleiding Integrale Coaching

In september 2013 start de tweede lichting van de 2,5 jarige Opleiding Integrale Coaching onder leiding van synnervator Marinet Ritz, in samenwerking met Rob van Vliet, Annick Nevejan en Shanta Baan. De opleiding biedt structurele tools om het proces van bewustzijnsontwikkeling handen en voeten te geven in relaties, werk en samenwerking waarin onze diepste bron de basis vormt.

De opleiding is voor hen die het verlangen hebben om naar het hart van hun bestaan te gaan en hun potentieel ten volle tot uitdrukking willen brengen in de wereld.Om te voorzien in een behoefte van deze tijd naar congruentie: alleen via je eigen integrale ontwikkeling kun je instrument zijn voor de ontwikkeling van anderen.

Een impressie van een deelnemer: “Elk stukje integrale opleiding van Marinet voedt de drang naar meer. Alsof ik in een achtbaan zit die maar niet uitraast. Een niet te stoppen nieuwsgierigheid naar een ‘dieper weten’.  Beloning: intensere toewijding met de vreugde en de pijn van het leven én een betere coach/therapeut omdat ik mensen nog beter kan helpen hun bevrijdend inzicht te ontmoeten …” Marianne Joostink (december 2012).

Voor meer informatie klik hier.