Verder kijken, beter zien met Spiral Dynamics Opleidingen

Met Spiral Dynamics Integral (SDi) kun je complexe vraagstukken doorzien. De door Dr. Don Beck gecertificeerde trainingen geven je een integraal perspectief op de werkelijkheid. Je krijgt pragmatische instrumenten waarmee je op vernieuwende en overstijgende wijze naar je eigen werk kunt kijken.

Spiral Dynamic Integral (SDi) is als piano leren spelen. Je leert een nieuwe taal die een wereld voor je opent waar je voorheen geen toegang toe had, maar die er altijd al was. Je begint met vingeroefeningen in de basistraining waarmee je kwesties in je werk direct duidelijker zult kunnen duiden. Vervolgens kun je kiezen voor een meer persoonlijk of meer organisatiegericht traject. Alle trainingen die CHE Synnervate aanbiedt, zijn gecertificeerd door grondlegger Dr. Don Beck met wie we regelmatig contact onderhouden.

SDi-1 Basistraining

Leer de theorie en de fundamenten van Spiral Dynamics Integral kennen tijdens onze SDi-1 training van 10 t/m 13 februari a.s. De training geeft je diepgaande inzichten in de concepten rondom evolutionair bewustzijn, dat de basis vormt het gedachtegoed van Prof. Clare Graves, Dr. Don Beck en Ken Wilber. Voor inschrijving en meer informatie kun je de flyer downloaden door hier te klikken.

SDi-2 Team- en Organisatieontwikkeling

Heb je SDi-1 gedaan en ben je geïnteresseerd in de praktische toepassing van de SDi concepten binnen een organisatorische context?

Dan is onze SDi-2 training over team- en organisatieontwikkeling mogelijk een natuurlijk volgende stap voor jou. Deze training vindt plaats in het najaar van 2014. Meer informatie over deze training kun je hier downloaden.

SDi-2 Evolutionair Leiderschap

Deze SDi-2 verdiepingsopleiding (o.a. gegeven door Peter Merry) begeleidt en ondersteunt jou als leidinggevende in de ontwikkeling van je eigen leiderschapsrol vanuit integraal evolutionair perspectief. Bekijk hier de flyer voor meer informatie.

SDi-3 Senior Practitioner Training

Voor degenen die zowel SDi-1 als SDi-2 hebben voltooid geven wij een SDi-3 traject dat je in staat stelt een gecertificeerd SDi Senior Practitioner te worden. SDi-3 is een on-the-job training die gericht is op de toepassing van de SDi-concepten in jouw dagelijkse praktijk. Als deelnemer aan dit traject kies je je eigen casus uit en gedurende het proces word je ondersteund en begeleid door een ervaren SDi Master Practitioner. Meer weten? Download dan de SDi-3 flyer hier.

SDi PeopleSCAN Training

Op verzoek van de deelnemers aan onze SDi opleidingen bieden wij vanaf heden wederom de SDi PeopleSCAN training aan. Deze 1- of 2-daagse training is voor SDi practitioners die actief en zelfstandig willen gaan werken met de SDi PeopleSCAN profielen en testen. Meer weten over deze training? Neem contact met ons op of bekijk hier de flyer op onze website.