Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst CHE
Maandag 9 januari 2017 19.00 – 21.30 uur
Locatie in Bussum

Aan allen die zich deel voelen van het CHE,

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar. We hebben afscheid genomen van onze lead en zijn sindsdien “leadless”. Een kleine groep houdt de organisatie draaiende. De onderdelen bloeien. Synnervate draait goed, er zijn weer veel goedbezochte salons georganiseerd met een extra serie bijeenkomsten over Geld, er waren drie actieve constellaties en – gebaseerd op het intensieve werk van de ex-constellatie Health – is een boek gepubliceerd met de titel Heelheid, lexicon voor positieve gezondheid.

Gewoontegetrouw houden we ieder jaar onze nieuwjaarsbijeenkomst om elkaar te ontmoeten en vooruit te blikken op het komende jaar. Dat deden we vaak thuis bij een van de leden van de Alignment Circle.

Het komend jaar staat in het teken van het onderzoeken van de natuurlijke volgende stap voor het CHE. Mede daarom hebben we dit jaar gekozen voor een bijzondere locatie, aangeboden door Peter van der Vliet en Broedplaats Gooise Meren.
Peter: “Het wordt de eerste keer dat de nieuwe kantine in de Broedplaats gebruikt gaat worden. De metafoor voor het nieuwe dat vorm krijgt door het doen, wordt ervaarbaar.” Faker Najjar, nieuwkomer uit Syrië (wil een cateringbedrijf beginnen) en een van de kartrekkers bij ‘elke Gooise matras komt van Pas’, gaat ons verzorgen met koffie/thee en lekkere dingen.

Het programma is als volgt:

19.00 uur Ontvangst
19.20 uur Welkom en korte terugblik door Leidje Witte (Alignment Circle)
19.30 uur Presentatie door Peter over het belang van (maatschappelijk) actief zijn in deze
tijden en over het concrete project dat hij samen met vele anderen (bewoners, ondernemers en nieuwkomers) heeft opgezet in Naarden-Bussum
19.50 uur Bezinning over jouw plannen voor het komend jaar
20.15 uur Informeel samenzijn
21.30 uur Afsluiting

Locatie:
Broedplaats Gooise Meren, ingang aan de Piet Heinlaan, Bussum. Tegenover nr. 25. (Noodgebouw op het schoolplein). 1,4 km lopen vanaf station Bussum-Zuid.

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden tot uiterlijk vrijdag 6 januari 2017 voor deze nieuwjaarsbijeenkomst door je op te geven op onderstaande link. Door op de groene ‘JA’ button te klikken, ontvangt je een bevestiging van je aanmelding. Aanmelding is nodig opdat de mensen van de Broedplaats de catering kunnen verzorgen.

Met vriendelijke groet,

namens de Alignment Circle
Leidje Witte, Jasper Rienstra, Allard de Ranitz, Ard Hordijk, Leida Schuringa, Domi Lambregts