Nieuws

Geplaatst op 7 oktober 2012

Dit is een heel vroege aankondiging over de plannen van de wereldwijde CHE’s om onze collectieve bekendheid te vergroten en verandering waar dan ook op een praktische manier te ondersteunen.

SDi (Spiral Dynamics Integral) is een prachtig instrument om te analyseren wat er op individueel, organisatie- en maatschappelijk niveau gebeurt. Maar de werkelijke schat ligt in de hulpmiddelen die het voor toepassing biedt. In het bijzonder, de perspectieven op de verschillende soorten verandering, hoe we de voorwaarden waaronder verandering plaatsvindt op waarde kunnen beoordelen en hoe we behulpzaam kunnen zijn bij het zorgen dat de meest passende uitkomsten op een natuurlijke en duurzame manier naar voren komen – dat is de specifieke niche van Spiral Dynamics.

In april en mei 2013 willen we een serie starten van 4 All Change webinars. In de eerste zal grondlegger Don Beck de speciale hulpmiddelen en perspectieven van SDi introduceren.

Daarna zullen andere deskundige sprekers hun licht laten schijnen over aspecten van verandering op maatschappelijk, organisatie- en persoonlijk niveau. We zullen hierbij steeds de koppeling maken met de kernachtige perspectieven op verandering. Naast deze wereldwijde All Change webinars zal een aantal lokale CHE’s waaronder het CHE NL ter plekke All Change-project dialogen, workshops en seminars organiseren die ontworpen zijn om de algemene theorie te herkennen in specifieke lokale voorbeelden.

All Change in Nederland: oproep aan hosts

Het is nog vroeg dag voor het All Change project, maar voor de lokale evenementen in Nederland doen we graag een beroep op onze SDi-community (oftwel mensen die bij ons de SDi-trainingen gedaan hebben) om All Change-agents te worden. Wie voelt ervoor om onder deze wereldwijde All Change-paraplu zelf een evenement voor het eigen netwerk op touw te zetten? Jasper Rienstra, Anne-Marie Voorhoeve and Leida Schuringa organiseren de lokale All Change evenementen in Nederland. Als je de SDi-opleiding(en) hebt gedaan, zullen we je de komende weken waarschijnlijk benaderen. Heb je de opleidingen niet bij ons gevolgd maar wil je met een SDi-expert iets organiseren, laat het ons weten. Alle ideeën zijn welkom! Contact: jasper@humanemergence.nlanne-marie@humanemergence.nlleida@humanemergence.nl